Bioscoopstoelen laten reinigen

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van bioscoopstoelen en theaterstoelen. Deze zakelijke dienst is beschikbaar voor alle theaters en bioscopen in België. Wij voorzien u altijd van een professionele en hygiënische reiniging. Daardoor behouden de stoelen in uw zaal of loge hun luxe en uitnodigende uitstraling. Het team van TNCLEAN staat voor u klaar.

Het belang van hygiënisch schone theater- en bioscoopstoelen

Uw gasten ontvangt u natuurlijk in een uitnodigende en luxe zaal of loge. Schone stoelen dragen bij aan een goede klantervaring en hygiëne. Dat is zeker belangrijk in bioscopen en theaters. De stoelen worden meerdere keren per dag gebruikt door verschillende gasten.

  • Hygiënisch schoon resultaat
  • Verwijderen van hardnekkig vuil en etensresten
  • Verwijderen van huidschilfers en bacteriën
  • Schone stoelen met een luxe uitstraling
  • Inclusief het reinigen van de armleuningen

Niet alleen zichtbaar vuil kan de uitstraling van uw zaal bederven. Zoals bijvoorbeeld etensresten. Ook onzichtbaar vuil zoals bacteriën zijn schadelijk voor de gezondheid. Het professioneel laten reinigen van bioscoopstoelen is dan ook een eerste vereiste.

Een smetteloze eerste indruk voor uw bioscoopgasten

Een dagelijks routinematig onderhoud is niet voldoende om hardnekkige vlekken te kunnen verwijderen. In veel gevallen zijn bioscoopstoelen en theaterstoelen gemaakt van zacht pluche. De vezels zijn gevoelig voor huidvet, gemorste dranken en andere vlekken.

Het regelmatig laten reinigen van theaterstoelen draagt ook bij aan de levensduur van de stof. De stoelen in uw bioscoopzaal of theaterloge blijven langer mooi en zijn minder gevoelig voor slijtage. Professionele reiniging is een investering die zich altijd terugbetaalt.

TNCLEAN is dé specialist in het reinigen van alle soorten bioscoop- en theater stoelen. Dat doen wij op locatie in heel België. We voorzien u altijd van een maatwerk offerte.

Bioscoopstoelen laten reinigen

Bioschoopstoelen laten reinigen op locatie in België

TNCLEAN reinigt bioscoop en theaterstoelen door heel België. Voor onze zakelijke klanten doen we dit altijd op een voor u geschikt moment. Wij reinigen de luxe stoelen in uw zalen grondig en met de beste ecologische reinigingsproducten en technieken.

Onze ervaren professionals maken gebruik van een dieptereiniging die speciaal is ontwikkeld voor stoelen in bioscopen en theaters. Desgewenst kunnen wij de stof ook impregneren en een hoogwaardige beschermende laag aanbrengen.

De bescherming zorgt ervoor dat de stof minder gevoelig is voor vlekken. Bijvoorbeeld veroorzaakt door etenswaar of dranken. Het impregneren zorgt voor een eenvoudig onderhoud en verlengt tevens de levensduur van uw bioscoopstoelen.

Waarom kiezen voor zakelijke reiniging van TNCLEAN?

TNCLEAN voorziet u altijd van een op maat gemaakt reinigingsplan. Natuurlijk afgestemd op de openingstijden van uw theater of bioscoop én uw persoonlijke wensen. Wij voorzien u vooraf van een maatwerk en transparante prijsopgave. Afgestemd op uw behoeften.

Offerte aanvragen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij TNCLEAN. Wij voorzien u graag van een op maat gemaakte offerte. Een prijsopgave aanvragen voor het laten reinigen van bioscoopstoelen en theaterstoelen op locatie kan eenvoudig online.

Wij laten onze reviews graag voor ons spreken. Bekijk onze reviews eens: Trustpilot, Facebook Google