Tapijt laten reinigen

Een vloerkleed of tapijt laten reinigen aan huis? TNCLEAN is dé specialist in professionele tapijtreiniging op locatie. Dat doen wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij reinigen losse vloerkleden en tapijten, maar ook vloerbedekking en trapbekleding.

Tapijt reiniging op locatie

Vloerkleden of tapijten worden intensief gebruikt en belopen. Na verloop van tijd verliest een vloerkleed of los tapijt zijn frisse uitstraling. Tapijtvezels raken bevuild waardoor het kleed of de vloerbedekking dof en vies wordt. Deze bevuiling zorgt voor een ongezonde omgeving.

Tapijten zijn een bron van stof, huisstofmijt en andere ziekmakende bacteriën. Stofzuigen alleen is niet voldoende om een kleed hygiënisch te kunnen reinigen. Alleen het zichtbare vuil wordt verwijderd. Denk daarbij aan zand, stof en de haren van uw huisdier.

Een vloerkleed laten reinigen aan huis is een must wanneer u een gezonde leefomgeving wilt creëren. Dat is belangrijk binnen de woonkamer of keuken, maar ook in hotels, kantoren, restaurant’s, winkels en andere professionele ruimtes die intensief worden gebruikt.

Een professionele reiniging aan huis verlengt tevens de levensduur van uw kostbare vloerkleed of tapijt. Deze blijft in uitstekende conditie en behoudt zijn authentieke uitstraling.

Hygiënische tapijt reiniging op locatie

TNCLEAN is gespecialiseerd in het vakkundig reinigen en impregneren van alle soorten tapijten en vloerkleden. Wij reinigen losse tapijten en kleden aan huis, maar zijn ook gespecialiseerd in de reiniging van vaste trapbekleding of vloerbedekking.

 • Hygiënisch schoon tapijt of vloerkleed
 • Verwijdert vlekken, huisstofmijt en schadelijke bacteriën
 • Verlengt de levensduur
 • Brengt uw tapijt terug in nieuwstaat
 • 100% tevredenheidgarantie

Voor tapijtreiniging aan huis maakt TNCLEAN alleen gebruik van milieuvriendelijke en professionele reinigingsmiddelen en apparatuur. Dat zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken verdwijnen. Zonder dat de vezels van het tapijt worden aangetast.

Werkwijze vloerkleden en tapijten reinigen

 1. Afspraak maken (telefonisch/Whatsapp/Mail)
  Voor tapijtreiniging aan huis kunt u eenvoudig een online afspraak maken. Dat kan via de website van TNCLEAN. U heeft zelfs de mogelijkheid tot het toevoegen van foto’s. We beoordelen de mate van bevuiling en voorzien u graag van een maatwerk offerte.
 2. Wij komen op locatie
  Een tapijt en vloerkleed reiniging aan huis begint met een proefreiniging. U weet precies wat het eindresultaat wordt en of dit tegemoet komt aan uw wensen. Vervolgens voeren onze professionals een voorbehandeling uit op hardnekkige vlekken.
 3. Intensieve dieptereiniging
  Uw tapijt, trapbekleding of vloerbedekking wordt vervolgens intensief gereinigd. Daarvoor maken wij gebruik van professionele apparatuur en de beste reinigingsproducten. Deze zijn niet schadelijk voor het milieu en uiteraard 100% veilig voor dieren en mensen. Tapijtreiniging aan huis omvat ook specifieke vlek-behandelingen voor zware bevuiling.
 4. Impregneren (=optioneel)
  Desgewenst kunnen wij uw tapijt of vloerkleed na de reiniging ook impregneren. Door deze beschermlaag blijft u kleed langer in topconditie. Kleuren blijven levendig en ook vlekken zijn na het impregneren makkelijker te verwijderen.

Het impregneren van stoffen meubels heeft verschillende voordelen:

 • Vuilafstotend, vlekwerend & waterafstotend oppervlak
 • Minder gevoelig voor beschadigingen, verkleuringen en aantasting
 • Verlengt de levensduur van uw meubels
 • Zorgt ervoor dat uw meubels makkelijk te reinigen zijn

Offerte aanvragen & overige diensten

Bent u geïnteresseerd dan kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Wilt u meer informatie dan staan wij u graag te woord. Heeft u speciale wensen of bent u een zakelijke opdrachtgever? Wij beantwoorden uw vragen graag. TNCLEAN is uw specialist in vloerkleed reiniging aan huis.