Trap reinigen

Vloerbedekking trap reinigen | Snelle en effectieve reiniging van uw trapbekleding

Trappen in huis worden over het algemeen veel gebruikt. U doet er daarom verstandig aan de vloerbedekking van uw trap met enige regelmaat te laten reinigen. TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten trapbekleding – van stoffen trapbekleding tot trapmaantjes en trappen met tapijt. Wij zorgen voor een schoon resultaat!

Vloerbedekking van de trap laten reinigen door TNCLEAN

Het laten reinigen van de vloerbedekking op uw trap moet nauwkeurig en secuur worden uitgevoerd. Bij TNCLEAN werken we – om het beste resultaat te bereiken – volgens een specifieke procedure. We starten met het verwijderen van de grote vuildelen, viezigheid en vlekken, waarna we door middel van een effectieve methode de vloerbedekking uitzuigen, bacteriën verwijderen en met hoogwaardige schoonmaak- en desinfectiemiddelen de bekleding grondig reinigen. Dit wordt ook wel dieptereiniging van trapbekleding genoemd. De kleur van uw vloerbedekking zal er na de behandeling weer als nieuw uitzien en heerlijk fris ruiken.

Bij TNCLEAN werken we met vaste prijzen – geen verrassingen achteraf! Meer weten over de kosten voor het reinigen van uw trapbekleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.