Meubels laten impregneren | TNCLEAN

Wilt u uw stoel of zetel impregneren? Dan bent u bij TNCLEAN aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van impregneren van meubilair, zoals zetels, stoelen, fauteuils en andere stoffen meubels. Door uw stoffen meubels te laten impregneren, voorkomt u aantasting van het materiaal en zal u er jarenlang plezier aan hebben.

Wat is impregneren?

Door uw stoffen meubels te laten impregneren, beschermt u deze tegen vuil, vlekken, verkleuring en beschadigingen. Met behulp van een geurloos impregneermiddel wordt uw zetel, stoel of ander meubelstuk behandeld, waardoor het vuil zich niet meer kan hechten aan de vezels van de stof. Hierdoor wordt het gemakkelijk om eventueel vuil te verwijderen en worden vlekken verleden tijd. Aangeraden wordt om bij het reinigen van uw zetel, fauteuil of ander meubelstuk, deze ook direct te laten impregneren. Door uw meubilair te laten impregneren, zorgt u ervoor dat uw meubels jarenlang meegaan.

impregneervloeistof tnclean

Stoffen meubels impregneren | Voordelen

Het impregneren van stoffen meubels heeft verschillende voordelen:

  • Vuilafstotend, vlekwerend & waterafstotend oppervlak
  • Minder gevoelig voor beschadigingen, verkleuringen en aantasting
  • Verlengt de levensduur van uw meubels
  • Zorgt ervoor dat uw meubels makkelijk te reinigen zijn

Impregneren van stoffen meubilair | Onze werkwijze

Bij TNCLEAN bent u aan het juiste adres voor het impregneren van allerhande stoffen meubelstukken, waaronder zetels, sofa’s, hockers, eetkamerstoelen, bureaustoelen en meer… Er worden bij de behandeling twee soorten impregneermiddel op de kussens/meubelstof aangebracht; zowel een vloeibaar impregneermiddel als impregneermiddel in sprayvorm. Hierdoor zorgen we voor optimale hechting van de impregneermiddelen aan uw meubelstuk, waardoor deze nog jarenlang mee zal gaan.

Meubels impregneren | Tarieven & meer informatie

Uw zetel impregneren kunt u zelf doen of laten doen. Het impregneren van meubelstof is het aanbrengen van een geschikt impregneermiddel. 

Normaliter impregneren wij meubelstukken alleen in combinatie met reiniging. Hoeft uw meubel niet gereinigd te worden, maar wilt u deze wel laten impregneren? Geen probleem!

Vanaf €99,99 zorgen we voor een deskundige impregnatie van uw meubel. Wilt u het liever zelf doen? Voor €19,99 kunt u bij ons een impregneer spray kopen.

Wilt u meer informatie over geïmpregneerde meubels of een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen