Zakelijk reinigen

TNCLEAN is dé specialist in het reinigen van stoffen bedrijfsmeubilair en tapijten. Wij voorzien u van een professionele dienstverlening op locatie in heel België. Want zeker nu is een hygiënisch schone werk- of bezoekersruimte van het grootste belang.

Professioneel reinigen van stoffen meubilair en tapijten

TNCLEAN is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van alle soorten zakelijk meubilair. Ons ervaren team maakt gebruik van hoogwaardige en 100% ecologische reinigingsproducten. Het beste resultaat behalen wij door het inzetten van professionele reinigingsapparatuur. Afgestemd op het type meubel en de mate van vervuiling.

TNCLEAN is gespecialiseerd in het reinigen van

  • Stoffen kantoormeubilair zoals bureaustoelen
  • Bezoekersstoelen in restaurants, theaters, vergader- en wachtruimtes
  • Vloerbedekking in werkplaatsen en kantoren
  • Alle soorten tapijten en trapbekleding
  • Matrassen en toppers binnen hotels en andere accommodaties
  • Reinigen van de bekleding van lease- en bedrijfsauto’s


Een hygiënisch schone werk- en verblijfsomgeving

Door de komst van Covid-19 is een hygiënisch schone werk- en leefomgeving nog belangrijker geworden. Voor uzelf en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw gasten. Het professioneel en vakkundig laten reinigen van stoffen meubilair en tapijten is een prioriteit. Daarom is de dienstverlening van TNCLEAN beschikbaar voor bedrijven in heel België.

Uw bedrijf is ons visitekaartje

De fysieke inrichting binnen uw bedrijf dient als visitekaartje voor ons team. U krijgt namelijk geen tweede kans voor een uitstekende eerste indruk. Een schone en representatieve ruimte is uitnodigend, maar zorgt ook voor een fijne werk- en verblijfsomgeving.

  • Gezonde werk- en verblijfsruimte
  • Verzorgde uitstraling
  • Kostenefficiënt door minder onderhoud aan meubilair en bekleding

Hygiënisch gereinigd meubilair voorkomt daarnaast overmatig ziekteverzuim. Veroorzaakt door schadelijke virussen en bacteriën die de ruimte vervuilen. Door te reinigen met stoom worden 99,9% van de omhulde bacteriën gedood. Het periodiek laten reinigen van meubilair en ruimtes door een reinigingsspecialist is daarom noodzakelijk.

Vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de door u gewenste dienstverlening op locatie. Wij zijn werkzaam binnen heel België. Natuurlijk voorzien wij u graag van een op maat gemaakte prijsopgave. Afgestemd op de behoeften van u én uw bedrijf of horeca.

Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. TNCLEAN beantwoord uw vragen graag.

Wij laten onze reviews graag voor ons spreken. Bekijk onze reviews eens: Trustpilot, Facebook of Google

Zakelijk